Internetbaserad relationsmarknadsföring

relationsmarknadsföring

Ett företags marknadsföring och kommunikation handlar till stor del om att skapa och bygga relationer. Det kan handla om att skaffa nya kunder eller vårda relationen med de kunder man redan har. Konkret består marknadsföringen av flera olika delar, några exempel är hemsida, annonsering, specifika trycksaker, facebooksida och instagramkonto. Vilka delar man väljer att satsa på beror på vilka unika behov man har men en bra sajt/hemsida och synlighet på social medier är en nödvändig bas som alla behöver.

På Äkta Fejk är vi experter på internetbaserad relationsmarknadsföring där en fungerande sajt utgör den mest centrala delen i hela marknadsföringsstrategin. Sajten ska sedan hjälpa dig och ditt företag eller din verksamhet att hålla ihop helheten i kommunikationen samt skapa och upprätthålla viktiga relationer.

Vi designar och bygger sajter som kräver minimalt med tekniskt underhåll och är lätta att uppdatera med aktuell information. För oss handlar det inte om att göra kompromisser mellan teknik, design och innehåll. Alla delar är lika viktiga och ömsesidigt beroende av varandra för att helheten ska gå att använda optimalt. De sajter vi tillhandahåller kan användas aktivt av en eller flera personer på ett företag eller i ett team. Ingen teknisk expertkunskap krävs för att administrera detta. Sajten integreras också alltid efter kundernas specifika behov med andra kommunikationskanaler, såväl på nätet som utanför.

Synlighet på sociala medier är också en viktig del av en fungerande internetstrategi. Hur och var det är lämpligt att synas är individuellt och vi hjälper till med att analysera våra kunders behov kring detta. De sajter vi levererar ska underlätta för ett aktivt kommunicerande och relationsbyggande i sociala medier med utgångspunkt i det enskilda företagets unika behov. Du ska effektivt kunna arbeta parallellt med att förmedla nyheter via din hemsida och hålla igång kommunikationen med dina kunder t ex via facebook. Uppdateringar och nyheter i hemsidan ska vara lätta för dig att dela vidare direkt på t ex facebook och twitter. När du delar saker från sajten ska det automatiskt se professionellt snyggt ut där du delat och därmed locka nya besökare till sidan. Det ska också vara enkelt, tydligt och inbjudande för dina besökare att själva dela innehållet i din hemsida vidare i andra kanaler.

Article written by Aktafejk