Responsiv Websajt – FLYTT PAKET

Har ni redan en websajt som blivit omodern?

Då är sannolikheten stor att det här allt-i-ett-paketet är precis vad ni behöver. Ni får en fantastisk lättarbetad websajt som är lätt att underhålla, lätt att vidareutveckla, har modern design och fungerar lika bra i mobiltelefoner som på läsplattor och i datorer.

Det här ingår:

Basinstallation WordPress

WordPress, svensk (eller annat önskat språk) med all basfunktionalitet för publicering, mediahantering, användarkonton för redaktioner av obegränsad storlek m.m. (se wordpress.org för komplett beskrivning)

Installation utökad funktionalitet

Utvalt och beprövat baspaket med best in class plugins för säkerhet, statistik, spårning, sökmotoroptimering, delningsknappar och en massa andra extrafunktioner som kan slås på vid behov av webadministratören/webredaktören.

Installation responsiv basdesign

Responsivt generiskt basdesigntema till WordPress baserat på Hybrid Core Framework (best in class) som låter webadministratören/webredaktören hantera layout, menyer och widgetar flexibelt efter behov och under drift. Responsivt innebär att designen automatiskt anpassar sig till skärmstorlek på mobiltelefoner, läsplattor och datorer.

Installation utökad navigation

Utvalda plugins som underlättar webadministratörens/webredaktörens arbete genom att ytterligare automatisera skapandet av sajtens navigation.

Ny kundanpassad och moderniserad webdesign

Vi tar fram ett kundspecifikt designtema som bygger på det responsiva basdesigntemat men anpassat till er grafiska webprofil och lyft till en högre nivå av designkvalitet.

Saknar ni modern grafisk profil så kan vår systerbyrå Cubby’s Going Home ta fram allt inom identitet som logos, maskotar, komplett grafisk profil m.m. Begär separat offert på detta.

Underhållsvänligt och framtidssäkert

Sajten byggs så att grundmotor och alla utbyggnader kan uppgraderas och ominstalleras utan att kundanpassningar, innehåll eller design måste efterjusteras. I princip ska alla uppdatering kunna installeras med automatik utan att skapa problem. All programvara som vi installerar i sajten är opensource och gratis att uppgradera.

Flytt av innehåll, uppgradering av bildmaterial, uppsättning av navigation och konfigurering

Vi flyttar allt innehåll från den gamla sajten.
I möjligaste mån uppgraderar vi allt befintligt bildmaterial så det håller samma visuella kvalitet som websajtens nya kundanpassade och moderniserade design.
Vi sätter upp alla behövliga menyer och annan basnavigation.
Vi konfigurerar alla inställningar enligt vad som enligt vår erfarenhet fungerar bäst. (OBS gäller ej konfigurering av verktyg för sökmotoroptimering som vi säljer som en separat tjänst. Löpande sökmotoroptimering bör vara webredaktörens ansvar.)

Utbildning

3 timmars utbildning av webadministratör och webredaktör i sajtens skötsel ingår.

Teknisk övervakning och support

1 års teknisk övervakning och support kring installationen och designen ingår.

Pris

Varierar beroende på storlek och skick på nuvarande websajt samt speciella önskemål om formgivning. Begär offert.

Article written by Rasmus