guerilla paket

Guerilla marknadsföring kallas en metod som bygger på att man med kreativ användning av billiga enkla resurser, t ex sånt man redan har, bygger varumärke och skapar försäljning överallt där man är.

börja bygga varumärke

När man har en ny logo är det dags att börja bygga varumärke genom guerilla marknadsföring. Det gäller även om man tänker använda andra metoder också. Guerilla marknadsföring är helt enkelt för effektivt och billigt för att strunta i att använda.

magiska material

För att bygga varumärke med guerilla metoder behöver man en del kommunikationsverktyg, som t ex visitkort utformade just för guerilla marknadsföring. Annat kan vara foldrar, kort, presentsaker, produktblad och en massa annat som är vanligt förekommande.

Det som skiljer dessa saker från annat liknande material är att bra verktyg för guerilla marknadsföring känns lite finurligt magiska och gör att folk hajar till lite eller får en aha-upplevelse.

skräddarsytt paket

Enklast och billigast är att ta fram en en hel hög med olika kommunikationsverktyg på en gång. Vi skräddarsyr gärna ett kreativt guerilla paket med lämpliga kommunikationsverktyg utifrån ditt behov, dina resurser och dina unika förutsättningar.

I ett guerilla paket ingår också att vi utbildar dig och din personal i hur man tänker guerilla marknadsföring och hur man använder materialet.

portfolio

Här kan du se en del exempel på saker vi tagit fram som kan ingå i ett guerilla paket –>

·

Kontakta oss om du vill att vi skräddarsyr ett guerilla paket åt dig.