Om oss

om oss

Äkta Fejk är proffs på internetbaserad relationsmarknadsföring. Vi har omfattande erfarenhet sedan 1995 inom all internetrelaterad marknadsföring som web, sociala media m.m. Vår specialitet är stabila weblösningar som är lätta för våra kunder att använda och arbeta med. Målgruppen för oss är främst B2B.

En sajt/hemsida är själva basen för marknadsföring och kommunikation på internet. Innehållet ska enkelt kunna administreras, uppdateras och förändras av de ansvariga på företaget eller verksamheten. Vårt mål är att leverera sajter som är flexibla arbetsredskap det inte behövs någon expertkunskap för att underhålla och använda. Alla i ett team ska kunna använda hemsidan och göra kontinuerliga uppdateringar i den.

Designen och tekniken vi levererar är utformad så att det löpande arbetet med webben går snabbt och så att sidan ser lika snygg och spännande ut varje gång du publicerat något nytt i den. Vi lägger dessutom mycket stor vikt vid att integrera hemsidan med all din övriga marknadsföring. Sajten ska fungera sammanhållande för din kommunikation via sociala medier och alla andra tänkbara kanaler du jobbar med samt effektivisera det arbetet.

Varje sajt skapas med utgångspunkt i den enskilda kundens behov. Ett nytt projekt börjar därför alltid med en analys av själva strategin för sajtens roll i marknadsföringen och dess relation till andra kommunikationsverktyg tex sociala medier, event och trycksaker. Utifrån detta skrädarsyr vi design, utformar innehållets inriktning tillsammans med kunden och väljer en lämplig teknisk lösning.

Article written by Aktafejk